Calculator pret
Home » Calculator pret
Home » Calculator pret
Preturile sunt negociabile pentru suprafete de peste 100 mp.
Pentru o estimare corecta de pret va rugam sa solicitati o consultanta gratuita pentru proiectul dumneavoastra.
Daca preturile noastre nu sunt pe placul tau, te rog sa ne contactezi si iti oferim consultanta gratuita pentru alegerea unei izolatii eficiente la un pret corect.
Preturile nu contin TVA.
Ti-ai amenajat o incapere din casa, insa simti ca se pierde caldura pe la ,,incheieturi”? Esti din Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi sau Bucuresti (sau orice alta localitate din tara) si te gandesti sa aranjezi podul sau mansarda, dar te ingrijorezi ca va aparea mucegaiul? Izolarea unei incaperi este unul dintre cei mai importanti pasi si chiar accesibili ca pret. In cele ce urmeaza iti vom explica la ce sa te astepti cand iti izolezi casa, astfel incat portofelul sa nu sufere o trauma.
Preturile nu contin TVA.
Izolarea interioara a casei cu diverse materiale asigura o protectie termica, utila in cazul in care locuiesti intr-o zona cu vreme schimbatoare. Avantajul acestei protectii termice este ca scade cheltuielile la caldura, care stim ca sunt usturatoare in aceasta perioada. In plus, izolarea este bidirectionala, adica iarna iti pastreaza caldura inaintru, iar vara nu lasa temperaturile inalte sa patrunda in casa, pastrand-o racoroasa. Cateva probleme cu care multi clienti se confrunta sunt: condensul, mucegaiul si invazia rozatoarelor. Exista mai multe modalitati de a-ti izola locuinta la interior sau intre pereti, printre care vata minerala (bazaltica sau de sticla), polistirenul (expandat sau extrudat) si spuma poliuretanica.
Spuma poliuretanica prezinta cele mai multe avantaje. Etanseaza perfect orice zona, deoarece este lichida cand iese din tub, insa in decurs de cateva secunde se extinde si acopera o zona generoasa. Izolarea termica se intampla chiar de a doua zi. In plus, durabilitatea in timp este mai ridicata decat la celelalte tipuri de materiale izoliere. Combate cu usurinta condensul si aparitia mucegaiului fara sa aiba nevoie de folie speciala anti-condens si, pe deasupra, alunga rozatoarele.
Intotdeauna pretul va fi variabil de la caz la caz, deoarece depinde exclusiv de mai multi factori, printre care enumeram: spatiul pe care-l ai la dispozitie, tipul de spuma poliuretanica ales (cu celula inchisa sau deschisa) si grosimea stratului aplicat. Cu toate acestea, pretul este accesibil pentru orice buzunar, nemaivorbind de faptul ca, pe termen lung, salveaza o suma impresionanta pentru ca inca de acum scade facturile la caldura.
Pentru a fi sigur ca intreaga zona este acoperita, apeleaza la specialistul nostru, care iti va recomanda o cantitate de spuma de cumparat pentru a te asigura ca lucrarea iese de calitate superioara. Pretul poate porni de la 50 de RON in sus, in functie de criteriile amintite anterior. Indiferent de marimea spatiului care trebuie izolat, costul nu va realiza o gaura imensa in buget nici pe termen scurt si, cu siguranta, nici pe termen lung. De fapt, apeland la spuma poliuretanica, economisesti parti din cheltuielile pentru caldura, pe care le poti investi mai departe in amenajarea spatiului tau cu bun gust.
Pentru a obtine o oferta de pret, foloseste calculatorul de cost disponibil in partea de sus a paginii. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi spatiile necesare cu informatii despre lucrarea ta, iar calculatorul iti va spune la ce pret sa te astepti. Astfel, prima data trebuie sa alegi tipul de spuma potrivit. Niciodata nu vei da gres cu spuma cu celula inchisa.
Masoara spatiul pe care vrei sa-l izolezi si trece dimensiunea in sectiunea eferenta din calculator. Apoi, completeaza grosimea stratului de spuma pe care vrei sa-l aplici. Ia aminte ca, pentru o eficienta dovedita, spuma cu celula inchisa se aplica in minim 3 centrimetri, pe cand cea cu celula deschisa in minim 7 centimetri. Aplicatia iti va calcula o suma fara TVA, pe care sa o pui deoparte pentru lucrare. Daca ai un caz mai special, nu ezita sa contactezi specialistul nostru, ale carui date de contact pot fi gasite in sectiunea Contact, si explica-i caracteristicile situatiei. El te va sfatui in privinta cantitatii de spuma si pretul aferent.
Exista doua tipuri de spuma poliuretanica: cu celula inchisa si cu celula deschisa. Diferenta sta in densitate, care este mai scazuta la cea deschisa, astfel ca o aseamana cu materialele cunoscute, precum vata.
Spuma cu celula inchisa este cea mai eficienta dintre cele doua, fiindca nu permite umezelii sa patrunda in spatiul tau si nici caldurii sa se risipeasca. Aceasta se aplica intr-un strat de grosime 3-5 centimetri pentru a fi sigur ca nu patrund infiltratii prin ea si este eliminat riscul de mucegai. Deoarece stratul este subtire, poti acoperi o suprafata mai mare cu acelasi tub de spuma. Astfel, pretul variaza in acest caz in functie de suprafata care trebuie izolata, ce poate fi pe verticala sau pe orizontala. Pe verticala atunci cand vrei sa acoperi spatiul dintre pereti si orizontala in cazul tavanului, al planseului, colturi din mansarda sau spatii comerciale. Datorita rigiditatii, este mai rezistenta la conditii improprii si te scuteste pentru mai mult timp de cheltuiala de a o inlocui.
Spuma poliuretanica cu celula deschisa este mai slaba in densitate, motiv pentru care trebuie sa avem mare grija la stratul pe care il aplicam. Acesta trebuie sa fie semnificativ mai gros decat in cazul celulei inchise, mai exact 7-10 centimetri in functie de spatiu. Neaplicata corect, poate permite infiltrarea mucegaiului si aparitia condensului, exact ca in cazul celorlalte tipuri de izolatie. Pentru a preveni aceste consecinte, mai bine aplicam un strat mai gros, dar acest lucru inseamna ca tubul se va consuma mai repede si avem nevoie de mai multe decat in cazul anterior.
Compania noastra iti poate realiza o analiza a spatiului tau, o sugestie privind tipul de spuma si o estimare de pret pentru izolarea cu spuma poliuretanica in functie de tipul de celula ales.
Introduceti adresa dvs. de e-mail pentru abobare la newsletter.