ignifugare poduri

ignifugare sarpante

ignifugare mansarde

Ignifugare lemn autorizata - Ignifugare poduri - Ignifugare sarpante - Ignifugare mansarde - Ignifugari structuri si constructii din lemn - Tratament lemn.

Ignifugari poduri

Daca detii o casa de vacanta sau una pentru uz zilnic, construita sau doar mansardata cu lemn, de orice tip, ignifugarea lemnului este absolut necesara. Aceasta operatiune ajuta atat in evitarea inmultirii daunatorilor, cat si al riscului de propagare al unui incendiu.

Ignifugare podului casei este indiscutabila, avand in vedere intrebuintarea pe care un astfel de spatiu o are, aceea de pastrare a unor bunuri, obiecte, sau chiar provizii. Indiferent de ce tip de constructie vorbim, operatiunea de ignifugare pod este esentiala. In general, podul casei este realizat din lemn, astfel procesul de ignifugare pod nu difera cu nimic de ignifugarea efectuata pentru orice alta constructie sau obiect din lemn.

Pentru a evita situatiile tragice, dar si pentru confortul psihic, va punem la dispozitie servicii de ignifugare a podului casei dumneavoastra. Utilizam solutii ignifuge speciale in functie de materialul din care este realizata constructia.

De ce apelam la ignifugare?

Lemnul este un combustibil ce se aprinde rapid, mai ales daca este si bine uscat, iar in cazul unui incediu, oricat de mic, exista riscuri uriase de propagare al acestuia, care pot distruge intreaga locuinta, mai mult chiar si pe cea a vecinilor. Ignifugarea lemnului se realizeaza de catre o echipa de specialisti care aplica cu ajutorul aparaturii speciale o serie de solutii ignifuge, special creat pentru a incetini sau reduce procesul de ardere.

Imbunatatirea gradului de rezistenta la foc
Protectie impotriva daunatorilor lemnului
Reducere la incheierea politei de asigure

Ignifugari sarpante

Pentru realizarea unei protectii la incediu cat mai eficienta a unei constructii trebuie sa acordam o atentie deosebita procedurii de ignifugare si la nivelul acoperisului.

Acoperisul este alcatuit din sarpanta, adica partile ce compun scheletul acoperisului: popi, capriori, pane de coama (grinzi pe care se sprijina suprafetele oblice- capriorii) si pane inferioare, si acoperisul propriu-zis, partea vizibila, situatie in care putem folosi de la clasica tigla, pana la tabla cutata, sau de ce nu pentru un aspect traditional, sindrila.

Ignifugarea este obligatorie pentru toate constructiile din lemn. Momentul propice pentru a executa o ignifugare, este atunci când cladirea este in constructie. In acest moment al constructiei se pot ignifuga anumite elemente din structura casei la care in mod normal accesul ar fi limitat dupa terminarea cladirii.

Structuri de lemn

Ignifugarea prin pulverizare sau prin metoda pensulara este tratamentul ce se realizeaza in cazul constructiilor deja existente, care nu pot fi dezasamblate, dar si in cazul celor neasamblate. Metoda este de aplicare a soluției de ignifugare prin pulverizare sau pensulare, astfel vom aveam un proces de aplicare rapid cu eficienta maxima.

Folosim echipamente profesionale pentru realizarea ignifugarii prin pulverizare, dar si solutii speciale. In urma analizei cladirii vom stabi cea mai buna solutie pentru realizarea unei ignifugari eficiente.

Ignifugari mansarde

Atunci cand vine vorba despre mansarda unei cladiri ce este folosita ca spatiu de locuit sau ca un loc pentru relaxare, in ambele cazuri se impune operatiunea de ignifugare a mansardei. Doar cu ajutorul acestui tratament se mareste rezistenta materialului lemnos impotriva actiunii focului, fapt ce duce la intarzierea arderii si posibilitatea de a interveni prompt in cazul izbucnirii unui incendiu.

In operatiune de ignifugare a mansardei trebuie respectate aceleasi reguli ca si in cazul altor lucrari de acest gen realizate pe suprafete din material lemnos, calitatea si durabilitatea ignifugarii depinzand in mare parte de acest aspect.

Clientilor nostrii le punem la dispozitie servicii complete de ignifugare a materialelor combustibile cu solutii de calitate. Oferim garantia unei lucrari bine executate si de durata. Realizarea unei ignifugari corecte iti va asigura confortul psihic tie si familiei tale.

Servicii profesionale

Compania noastra ofera servicii de ignifugare corecte a materialelor combustibile. Prin servicii de ignifugare corecte se intelege parcurgerea unor etape pentru stabilirea solutiei optime si eficiente pentru fiecare structura in parte. Datorita experientei acumulate in peste 20 de ani de lucru putem oferi clientilor nostrii cele mai eficiente metode de ignifugare. Beneficiem de personal calificat si echipamente profesionale.

Echipamente profesionale
Materiale de
calitate superioara
Personal calificat cu experienta in domeniu
Oferim asistenta
tehnica specializata
Te ajutam in alegerea solutiei optime
Preturi competitive si reduceri substantiale

Tratament lemn

Lemnul fiind un material ce este folosit ca si combustibil pentru procesul de ardere necesita o atentie sporita si un tratament realizat cu solutii speciale. Riscul de incendiu este unul mult mai mare decat in cazul materialelor de constructie neinflamabile. In acelasi timp, lemnul este in mod continuu supus influentei a numerosi alti factori. De aceea, el trebuie protejat pentru a-si pastra aspectul si duritatea cat mai mult timp.

Tratarea insecto-fungicida a lemnului consta in protejarea acestuia cu solutii insecto-fungicide cu scopul de a reduce riscul de biodegradare ca urmare a atacului insectelor xilofage sau fungiilor.

Solutile folosite pentru tratarea insecto-fungicida a lemnului pot preveni atat atacul ciupercilor de mucegaire, albastrire si putrezire, cat si instalarea insectelor xilofage (carii).

Solutiile folosite sunt produse in sistem de management al calitatii ISO 9001:2015 si sunt agrementate de Consiliul Tehnic Permanent in Constructii.

Cum se trateaza lemnul?

Lemnul este un material de constructie care desi are nenumarate avantaje, are si un mare dezavantaj si anume faptul ca este combustibil si foarte sensibil la atacul mucegaiurilor, cariilor si insectelor. Echipa noastra urmeaza cu strictete o serie de etape pentru a executa o lucrare corecta si de durata ce iti va asigura o intarziere a arderii si protectia lemnului la intemperii.

Aplicare

Se aplica solutia pentru ignifugare pe materialul lemnos, sub forma unei pelicule subtiri, prin pensulare sau pulverizare.

Verificare

La interval de 24 ore de la prima tratare se repeta operatiunea de ignifugare a lemnului in conditii similare.

Recomandari

Nu se recomanda folosirea solutiei ignifuge pentru suprafete expuse direct precipitatiilor.