Spuma poliuretanica cu celula inchisa sau deschisa

Solutii eficiente pentru performante tehnice excelente.

Solutii profesionale pentru constructii rezidentiale si industriale!

Celula deschisa

Spuma poliuretanica celula deschisa

Spuma poliuretanica cu celula deschisa este o spuma moale si flexibila. Aceasta este special conceputa pentru izolarea termica, dar si fonica si adera la toate tipurile de substraturi precum: beton, capriori, scanduri etc.

Spuma cu celule deschise contine celule ce nu sunt complet incapsulate. Acest aspect ii ofera structura moale si flexibila, dar mai mult decat atat, asigura un flux bun de aer.

Celula deschisa

Beneficii spuma poliuretanica celula deschisa

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera spuma poliuretanica cu celula deschisa este acela ca se poate extinde chiar si dupa ce a fost aplicata, deci poate izola termic inclusiv colturile greu accesibile. Adesea, colturile reprezinta zonele greu de izolat cu alte materiale de izolare termica. In alta ordine de idei, spuma cu celula deschisa este excelenta si pentru izolarea fonica. O singura aplicare poate umple complet zona vizata. Pe langa cele mentionate deja, mai sunt cateva avantaje importante:

Permite uscarea bidirectionala

Permite transferul de vapori

Pret avantajos

Este mai avantajoasa din punct de vedere al pretului, spre deosebire de spuma poliuretanica cu celula inchisa;

Aplicare rapida

Pe zi, se pot aplica intre 500-1000 mp. Urmatoarea etapa poate fi realizata la cateva ore dupa aplicarea spumei;

Celula deschisa

Unde poate fi folosita spuma poliuetanica cu celula deschisa?

Datorita proprietatilor excelente de termoizolare, se foloseste cu preponderenta in poduri, mansarde si hale. Avantajele suplimentare detaliate anterior o transforma in alegerea ideala atat pentru lucrarile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale:

Caracteristici spuma poliuretanica cu celula deschisa

Factor de transfer termic mai slab comparativ cu celula inchisa. Cu toate acestea, este o metoda de izolatie net superioara celor conventionale;

Desi nu este a fel de rezistenta ca spuma cu celula inchisa, rezista foarte bine in timp, chiar si sub influenta factorilor externi;

Retine umezeaza si lasa apa sa treaca.

Spuma poliuretanica cu celula inchisa

Spuma poliuretanica celula inchisa mai este cunoscuta si sub denumirea de spuma rigida, datorita densitatii mari si aspectului compact. Este impermeabila, nu permite umezelii sa treaza si intareste structura pe care este aplicata.

0 +
ani de experienta
Beneficii spuma poliuretanica celula inchisa

Spuma poliuretanica cu celula inchisa este ideala pentru o izolare continua si reprezinta cel mai eficient factor de transfer termic, dar si o protecie excelenta impotriva umezelii, infiltratiilor sau mucegaiului.

Celulele din componenta spumei poliuretanice cu capsula inchisa sunt complet incapsulate si nu permit aerului sau umezelii sa treaca. Astfel, riscul de aparitei a condensului este minimizat deoarece aerul cald din camera nu poate trece de spuma pentru a intalni un mediu rece.

Izopod

Ce izolatie trebuie sa utilizezi?

Fiecare proiect este diferit, asa cum si nevoile clientilor nostri difera atunci cand vine vorba despre izolarea locuintei. Specialistii nostri recomanda sa tii cont de obiectivele urmarite prin aplicarea spumei poliuretanice cu celula deschisa sau inchisa, dar si de bugetul disponibil.

Pentru informatii suplimentare, iti stam la dispozitie! Impreuna alegem cea mai eficienta izolatie pentru proiectul tau!