Hidroizolatii cu poliuree de cea mai buna calitate

Rezultate excelente. Tehnologie avansata!
Renunta la hidroizolatiile clasice si opteaza pentru o solutie mult mai eficienta -Poliureea – Cea mai avansata si mai recenta tehnologie de hidroizolatie.

Celula deschisa

De ce sa alegi hidroizolatii cu poliuree?

Poliureea este un material cu proprietati fizice impresionante. Datorita structurii compozitiei sale, prezinta o rezistenta si o flexibilitate exceptionala. Poliuree este apreciata si folosita in tot mai multe industrii, datorita capacitatilor de impermeabilizare si nu numai.

O reactie mult mai rapida, un timp mai scurt de intarire si un produs mult mai usor de aplicat! Pe langa aceste caracteristici, mai sunt o multime de alte avantaje pentru care hidroizolatia cu poliuree reprezinta, de departe, cea mai eficienta optiune:

Rezistenta sporita la coroziuni

Poliureea se remarca prin rezistenta si protectia sporita impotriva impacturilor mecanice si coroziunii.

Stabilizare in doar cateva secunde

Poliureea se stabilizeaza in doar cateva secunde si poate fi calcata in mai putin de un minut. In shimb, stabilizarea completa se realizeaza in 24 de ore, iar procesul de acoperire este rapid si eficient.

Fara efecte nocive asupra sanatatii

Hidroizolatiile cu poliuree reprezinta o optiune mai buna pentru mediu si sanatate. De ce? – Pentru ca nu emana emisii de COV (Compus organic volatil).

Ideala pentru impermeabilizare si imersie

Poliureea creeaza o pelicula impermeabila, fara imbinari, cu o capacitate excelenta de umplere a fisurilor. De asemenea, prezinta o aderenta perfecta la metal si beton.

Rezistenta la contactul cu substante chimice

Poliureea este deja cunoscuta ca fiind extrem de rezistenta la chimicale. Pentru un plus de protectie, se poate aplica o vopsea alifatica.

Potrivita atat pentru spatii interioare, cat si exterioare

Poliureea este potrivita atat pentru uz interior, cat si exterior. Aplicarea poate fi efectuata pana la temperaturi de -20 ° C

hidroizolatia cu poliuree

De ce se recomanda hidroizolatia cu poliuree?

Suprafetele acoperite cu poliuree beneficiaza de o membrana sigura, densa, cu o aderenta foarte buna. In plus, sunt protejate complet impotriva radiatiilor solare, socurilor mecanice, substantelor chimice, si a apei. Altfel spus, poliureea poate fi folosita ca un strat protector, datorita proprietatilor unice pe care le detine.

Ai nevoie de personal specializat care sa iti ofere serviciul de hidroizolatii cu poliuree la pret avantajos? Iti doresti sa te bucuri de toate avantajele pe care tehnologia avansata ti le pune la dispozitie? Nu ezita sa ne contactezi!

Poliureea poate fi utilizata cu succes pentru: